Кулінарія

Найкраща піца, що я їв!Ніякої піцерії не треба)))

Сьогодні пробую новий рецепт піци і він дуже шикарний прям як піца з доставки ,тільки краще. Раджу повторити цей чудовий рецепт!

Інгредієнти

Тісто

  • Борошно 500 г
  • вода 275 мл
  • 9 г сіль
  • олія рослинна 37. 5 мл
  • дріжджі 8 г

соус

  • томати 7 шт
  • чебрець щіпка
  • перець чилі сушений щіпка
  • сіль щіпка
  • цукор щіпка
  • копчена паприка 1 год . л
  • часник-2 зубчик

Начинка

  • помідори 2 шт
  • сир 150 г
  • нарізка м’ясна 1 упаковка
  • огірок 1 шт
  • ковбаса краківська 70 г
  • майонез 1 ст. л
  • сметана 1 ст. л

Приготування

Просеем 500 г борошна в чашу

Додамо рослинне масло

9 г сіль

В теплу воду 275мл додамо дріжджі і цукор перемішати

Вливаємо все наше майбутнє тісто

Замішуємо тісто ,дамо йому постояти 15 хвилин

Через 15 хвилин ділимо тісто на 4 частини

Підверніть тісто з середини під низ всередину, роблячи колобки такі і відправимо наші колобки в холодильник на 2 години

Приготуємо соус, помідори наріжемо

У сковороду відправимо нарізаний часник і обсмажуємо його до потемніння ,що б він віддав свій смак в масло. Часник витягуємо

Потім відправляємо помідори і смажимо на сильному вогні

Додаємо дрібку чайну ложку копченої паприки

перець чилі сушений

чебрець

сіль і цукор

готовий соус перелити в чашу і пробиваємо блендером

Після 2-х годин починаємо збирати піцу. Розкачуємо тісто в коло на 30 см(Я роблю це руками розтягуючи)

Змащуємо наш пласт тіста соусом

Викладаємо помідори

Натираємо сир

усі перша піца готова,відправляємо в розігріту до 250 градусів духовку на 5 хвилин (якщо є режим конвекції включіть)

Друга піца робимо все теж саме тільки додаємо ще м’ясну нарізку

Третя піца додаємо з соусом столову ложку майонезу

Натираємо краківську ковбасу і сир, випікаємо

І остання піца додамо до соусу столову ложку сметани

Натираємо огірок ,викладаємо м’ясну нарізку, тремо сир, випікаємо

Разрежем нашу піцу на шматочки

І можна їсти ,найсмачніша з краківською ковбасою ,потім просто з томатами,потім з огірком і остання за смаком з нарізкою . Робіть піцу за цим рецептом і насолоджуйтеся чудовим смаком! Приємного апетиту ,до скорого!