Найкраща піца, що я їв!Ніякої піцерії не треба)))
Сьогодні пробую новий рецепт піци і він дуже шикарний прям як піца з доставки ,тільки краще. Раджу повторити цей чудовий рецепт!
Інгредієнти
Тісто
- Борошно 500 г
- вода 275 мл
- 9 г сіль
- олія рослинна 37. 5 мл
- дріжджі 8 г
соус
- томати 7 шт
- чебрець щіпка
- перець чилі сушений щіпка
- сіль щіпка
- цукор щіпка
- копчена паприка 1 год . л
- часник-2 зубчик
Начинка
- помідори 2 шт
- сир 150 г
- нарізка м’ясна 1 упаковка
- огірок 1 шт
- ковбаса краківська 70 г
- майонез 1 ст. л
- сметана 1 ст. л
Приготування
Просеем 500 г борошна в чашу
Додамо рослинне масло
9 г сіль
В теплу воду 275мл додамо дріжджі і цукор перемішати
Вливаємо все наше майбутнє тісто
Замішуємо тісто ,дамо йому постояти 15 хвилин
Через 15 хвилин ділимо тісто на 4 частини
Підверніть тісто з середини під низ всередину, роблячи колобки такі і відправимо наші колобки в холодильник на 2 години
Приготуємо соус, помідори наріжемо
У сковороду відправимо нарізаний часник і обсмажуємо його до потемніння ,що б він віддав свій смак в масло. Часник витягуємо
Потім відправляємо помідори і смажимо на сильному вогні
Додаємо дрібку чайну ложку копченої паприки
перець чилі сушений
чебрець
сіль і цукор
готовий соус перелити в чашу і пробиваємо блендером
Після 2-х годин починаємо збирати піцу. Розкачуємо тісто в коло на 30 см(Я роблю це руками розтягуючи)
Змащуємо наш пласт тіста соусом
Викладаємо помідори
Натираємо сир
усі перша піца готова,відправляємо в розігріту до 250 градусів духовку на 5 хвилин (якщо є режим конвекції включіть)
Друга піца робимо все теж саме тільки додаємо ще м’ясну нарізку
Третя піца додаємо з соусом столову ложку майонезу
Натираємо краківську ковбасу і сир, випікаємо
І остання піца додамо до соусу столову ложку сметани
Натираємо огірок ,викладаємо м’ясну нарізку, тремо сир, випікаємо
Разрежем нашу піцу на шматочки
І можна їсти ,найсмачніша з краківською ковбасою ,потім просто з томатами,потім з огірком і остання за смаком з нарізкою . Робіть піцу за цим рецептом і насолоджуйтеся чудовим смаком! Приємного апетиту ,до скорого!